Ubytovna Praha 9 – Černý Most

Ubytovna Praha 9 – Černý Most nabízí ubytování od 150,- (165,- vč.DPH) na vícelůžkových pokojích, od 235,- (259,- vč.DPH) na dvoulůžkovém pokoji  a 405,- (445,-vč.DPH) na jednolůžkovém pokoji.

Ubytovna na Černém mostě je ideálním místem pro kratší i dlouhodobé pobyty v 1 – 6lůžkových pokojích, plně zařízených 1 + kk garsoniérách nebo 2+kk bytech, má kapacitu 180 lůžek.

V rámci ubytovny si lze zvolit pokoj s vlastním sociálním zařízením a kuchyňskou linkou nebo se sdílenou kuchyňkou a WC vždy nejvíce pro 3 pokoje. Některé pokoje jsou dostupné i s balkonem. Cenově výhodné ubytování nedaleko centra Prahy je perfektní pro turisty, školní zájezdy i studenty vysokých či středních škol. Pro krátkodobé i dlouhodobé pobyty vítáme také zaměstnance firem a rodiny s dětmi.

Ubytovna nabízí možnost praní a sušení prádla v moderní pračce a sušičce, v celé budově se lze také připojit k bezplatné WiFi. Parkování je pro hosty dostupné na vyhrazených místech nebo v garáži. Recepční je na recepci k dispozici v čase od 8 do 20 hodin, přes noc je na recepci pracovník ostrahy.

Nedaleko bytového domu se nachází stanice metra B Černý Most, autobusové nádraží a také nákupní centrum Černý Most či Ikea. Pobyt si lze zpříjemnit návštěvou okolitých restaurací, cukráren, obchůdků či multikina, poblíž také leží početné parky a cyklostezky. Parkem u rybníka Čeněk se lze pěšky, na kole nebo na bruslích dostat až do Geologické zahrady v Dolních Počernicích. Bytový dům obklopuje klidná obytná zóna, která je perfektně propojena s centrem města – městskou hromadní dopravou je dostupné do 15 minut. Pokud potřebujete poradit s orientací po Praze nebo máte jiné dotazy, naše recepce je vám vždy plně k dispozici.

Leave a Comment